top of page
unyware_green.jpg

БЪДЕЩЕТО НА 
SMART LOCKERS

Открийте модулната smart locker системa от ново поколение с UnyWare.

UnyWare

Иновативен продукт с широко приложение, създаден да посрещне някои специфични предизвикателства, поставени пред Вашия бизнес.

Anchor 1

Автоматизира и подпомага взаимодействието между отделите, като създава синхрон, прозрачност и подреденост.

Дава възможност на вашите сътрудници, служители, клиенти и доставчици да се фокусират върху важните дела, като спестява време и решава често срещани задачи.

Модерно решение, което носи удовлетворение със своя интуитивен и лесен за ползване дизайн, способен да улесни бизнес процеса от началото до успешния край.

Продукт

Изключително качество и сигурност

Product

Интелигентни услуги за съхранение

Unyware (56).jpg

Device Staging

Предоставя свързаност за отдалечена, неасистирана инсталация на ОС/софтуер на персонални компютри, лаптопи, таблети, телефони

 

Remote support service

UnyWare представлява централизирано място, където може да се извършва дейност по поддръжката и инсталирането на съответната техника, използвана от вашите служители. Оптимизация на работата и удобство за вашият IT отдел.

Break/Fix (PUDO)

Може да се използва за замяна на оборудване – взимате работещо устройство, а на негово място поставяте повреденото, намалявайки времето за IT поддръжка.

IT Store

UnyWare е там, където имате необходимост от бързо, лесно и удобно снабдяване на вашите служители и гости с IT артикули -
слушалки, мишка, клавиатура, web камера и други.

Smart Mail Room

Подпомага работата както на служителите в съответния отдел, така и на тези, които използват услугата, като осигуряват независимост във времето и планирането. Това е възможност да имате mail room услуга 24/7.

Intelligent Parcel Delivery

Осигурява място за лесно сътрудничество с външни доставчици, чрез въможнността за софтуерна интеграция. Гъвкавост, удобство и сигурност за всяка от страните.

Pickup Station

Решение, предоставящо независимост в събирането на артикули с осигурен лесен достъп и дискретност.

Sanitization

Във време, в което всеки е по-бдителен по отношение на здравето си и осигуряването на безопасност е стандарт, UnyWare предоставя възможност за надеждна дезинфекция.

Customer Support 24/7

UnyWare е осигурен с поддръжка на място или дистанционно, насочена както към крайният потребител, така и към качеството на услугата.

Unyware (34).jpg

UnyWare Свързаност

UnyWare е изцяло оборудван, за да изпълнява отлично всяко от своите предназначения, като предоставя възможност за лесно персонализиране и адаптиране към нуждите на Вашата IT компания.

  • Ethernet Connectivity

  • Automated Cooling

  • USB & HDMI Connectivity

  • KVM Switch Connectivity

  • Power Supply

  • UPS (непрекъсваемо захранване)

Employee asset management

Управлявайте нов и изходящ персонал, като разпределите предварително конфигурирани продукти, които служителите да вземат от шкафчето с фирмените си лични карти. Технологията е модулна и ви позволява да започнете от малко на брой модули и да добавите допълнително в бъдеще.

Unyware (97).jpg
About us

Качества

Защо UnyWare?

Unyware (56).jpg
Gallery

Гъвкавост

UnyWare e модерен и гъвкав, за да покрие всяко изискаване и да предостави пълна функционалност. Smart Locker е създаден, за да се справя с предизвикателствата на съвременния бизнес и с мисъл за нуждите на утрешния ден. Това е продукт, интегрируем с разнообразния клиентски инструментариум, притежаващ потенциал за развитие. Всичко това е възможно заради изцяло контролираният процес при създаването на продукта и паралелното развитие на съпътстващият софтуер.

Мoдулен

За да отговори на Вашите нужди, UnyWare е модулен. Това позволява Вие да изберете размери, съобразени с наличното Ви пространство.

Пълна персонализация

Пред UnyWare няма поставени граници, тъй като може да бъде развит във всеки от своите компоненти. Всичко зависи от Вашите нужди.

Тел: +359 2 439 60 00

Имейл: unyware@bgweb.biz

Адрес:

бул. "инж. Иван Иванов”70Б,

София 1303, България

Свържете се с нас

Изпратете ни вашите въпроси

Благодаря, че изпратихте!

bottom of page