top of page

БЪДЕЩЕТО НА Умните шкафчета

Открийте модулното интелигентно шкафче от следващо поколение с Lockmatic.

ВИЗИЯ

Променяме управлението на активите на Locker

Изживейте безпроблемно аз съм параграф. Щракнете тук, за да добавите свой собствен текст и

Smart Phone

Продукт

Изключително качество и сигурност

Product

ИНТЕЛИГЕНТНИ СИСТЕМИ ЗА ШАБЛЕЦ

Нашите хардуерни системи за електронни шкафчета са изключително интелигентни и сигурни благодарение на мощната и усъвършенствана софтуерна технология, която разработваме и прилагаме. Проектирани и произведени с изключително внимание към всеки детайл, шкафчетата са подходящи за управление на комплекти или за просто обличане и събиране,

Прочетете още
Digital Security System
Smart Alarm System

КОНСОЛА И ШОКСАЙЗ

Конзолата е сърцевината на всеки терминал. Това е най-доброто табло за управление на хардуерната система на шкафчето. Проектиран с акцент върху безпроблемно потребителско изживяване, той дава широк спектър от възможности за внедряване на различни функции и услуги.

Прочетете още

УПРАВЛЕНИЕ НА АКТИВИ НА СЛУЖИТЕЛИ

Управлявайте нов и изходящ персонал, като разпределяте предварително конфигурирани продукти, които служителите да вземат от шкафчето с фирмените си лични карти. Технологията е модулна и ви позволява да започнете от малък и да добавите единично шкафче или допълнителни шкафчета в бъдеще.

Научете повече
Laptop and Stationery
Inside of a Spaceship

ЗАЩО LOCKERMATIC

Различен подход, като се използва нов метод на производство.

Аз съм параграф. Щракнете тук, за да добавите свой собствен текст и да ме редактирате. Това е лесно. Просто кликнете върху „Редактиране на текст“ или щракнете двукратно върху мен, за да добавите собствено съдържание и да направите промени в шрифта. Аз съм чудесно място да разкажете история и да уведомите потребителите си малко повече за вас.

Прочетете още
About us

Lockermatic In Numbers

200

СЛУЖИТЕЛИ

5

ОСНОВНИ ЕКИПИ

200 милиона долара

КАПИТАЛ

326

ПАРТНЬОРИ

Partners

ПРОМИШЛЕНОСТ

Нашите
Партньори

Щракнете тук, за да добавите собствено съдържание и да персонализирате текста. Това е чудесно място да разкажете история за вашата компания и да уведомите потребителите си малко повече за историята на компанията, историята на екипа или друга информация, която искате да споделите. Просто кликнете върху „Редактиране на текст“, за да започнете.

AEDNAEIBD

AEDAEID

IMFAOEFIAO

AEDAIEBD

bottom of page